Om Takringen i Örebro

takringen_bilTakringen & Åkermans Plåt är din proffesionella partner när det gäller både tak och plåt. Från besiktningar och mindre reparationer till större nyproduktioner.  Vi kan erbjuda en helhetslösning med både tätskikt och plåtarbeten vilket är både konkurrenskraftigt tryggt och smidigt för dig som kund.

Vår affärsidé bygger på att Takringen skall vara totalentreprenörer för ditt tak. Vi besiktigar taket, konditionsbestämmer ditt tätskikt, lämnar åtgärds- förslag och kostnad för arbetet. Får vi sedan förtroendet att utföra arbetet kan du lita på att det blir utfört på ett effektivt och fackmannamässigt sätt. Vi samarbetar enbart med ledande leverantörer och hänger med i utvecklingen av nya material och tekniker.

Våra takmontörer genomgår utbildningar kontinuerligt för att säkra kompetensen. Vi är av ICOPAL en auktoriserad takentreprenör och ingår i TEAM ICOPAL vilket gör att du som kund kan lita på att arbetet på ditt tak alltid blir fackmannamässigt utfört.

Samtliga medarbetare innehar certifikat för heta arbeten.

En montör från Takringen: Har hög effektivitet! Går alltid sina Kunder tillmötes! Utför fackmannamässiga arbeten! Spar på miljön! Lämnar rent och snyggt efter sig!

 

tak örebro takläggare örebro takarbeten örebro nytt tak örebro lägga om tak papptak örebro takpapp pvc duktak duk renovera tak takläggning takentreprenör tätskikt tak karlskoga tak karlstad kristinehamn kopparberg nora lindesberg kumla hallsberg isolering plåtslageri byggplåt plåttak örebro kostnad tegeltak ROT tak taklucka röklucka tak kopparberg  tak arboga tak eskilstuna degerfors taksäkerhet livlinefäste

Takringen Östra Värmland

För att möta våra kunder i Östra Värmland har vi en filial i Karlskoga. För dig som kund i Värmland innebär det att vi kan vara snabbt på plats.